Počinje 6. Džumbus Festival – Tuzla 9.7.-25.9.2021 !!!

6. izdanje Džumbus Festivala kreće u Petak 9.7.2021. od 19h na poznatoj lokaciji Zlatarske ulice sa Graveyard Shift ekipom!!!
U svom jubilarnom izdanju i pored nesvakidašnje teške situacije, Džumbus Festival ostaje platforma preko koje mladi prave svoje ljeto drugačijim – kroje, organizuju i realizuju događaje koje oni žele vidjeti u svome gradu, a sve uz podršku Udruženja “Tuzla Live”.
Na već poznatoj lokaciji, u Zlatarskoj ulici, u centru Tuzle, počinje 6. po redu Džumbus Festival ( www.fb.com/dzumbusfestival ), u petak 9.7.2021. Ovogodišnji festival starta sa Graveyard Shift eventom, sa par DJ-eva koji na svakom Džumbusu okupe mladu, rasplesanu i raspjevanu raju. DJ Ekko & OG Flocc.
DJ Ekko – producent, performer predstavlja svoj rad gdje dominiraju stilovi poput Trap, Bass, RnB, Throwback, Pop, Hip Hop, Twerk & Dancehall, a uvijek ubaci i poneka iznenađenja. Odlika seta jeste svestranost što ne daje prostora dosadi i garantuje dobar provod i zabavu.
DJ OG Flocc se više bavi produkcijom nego performansom tako da nije učestao sa DJ nastupima ali to ne znači da nećete uživati u njegovom Hip Hop & Rap setu.
Ovi mladi producenti i DJ performeri će predstaviti svoje umijeće u višesatnoj predstavi kroz zvuke Drumm and Bass, Techno i Trance elektronske muzike kao i throwback hitovima 2000tih iz RnB, Hip Hop i Pop kulture. Vrijedni su vaše pažnje!
Facebook : www.fb.com/dzumbusfestival/, www.fb.com/tuzlalive/
Instagram : www.instagram.com/tuzlalive/
Facebook event : http://bit.ly/DzF6_Didz1
Website PR : http://tuzlalive.org/?p=2198
Udruženje Tuzla Live (www.fb.com/tuzlalive ) i Džumbus ekipa su već najavili vruće ljeto, stoga ne propustite događaje u Zlatarskoj ulici od ovog petka, 9.jula od 20.00 h.
Džumbus festival postoji zahvaljujući vama, vjernim posjetiocima, podjednako i mlađim i starijim.
Dođite da se družimo i plešemo zajedno!
(svi Džumbus Festival događaji su na otvorenom i nema naplacivanja ulaznica, no zato se nadamo vašoj podršci kroz konzumaciju osvježenja i kupovini suvenira)
#drinks #dance #singing #youth #party #dj #drummandbass #electronicmusic #funk #hiphop #housemusicdj #melodictechno #rapmusic #techno #technomusic #trance #trancemusic #trapmusic #DzumbuFestival #TuzlaLive #Tuzla
Projekat su, između ostalih, podržali Federalno ministarstvo kulture i sporta, mnogi mediji i lokalni sponzori

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Trackback from your site.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

"Tuzla Live" Udruženje

non-governmental association

Home

Kaldrma br. 2

75000 Tuzla
Bosna i Hercegovina

info@tuzlalive.org

tel:+387 62 761 331
...

IDB: 4209360020003

Šifra djelatnosti: 80.422