• Home
  • Aktiv
  • Radionica “Postanite Freelancer” 4.6.2016. – prijavite se !!!

Radionica “Postanite Freelancer” 4.6.2016. – prijavite se !!!


Radionica “Postanite Freelancer” – prijavite se na radionicu !!!



Druga po redu radionica organizovana od strane kolektiva prvog tuzlanskog coworking prostora „BRDO“ sa ciljem formiranja aktivne zajednice profesionalaca, kreativaca, poduzetnika i aktivista. Održava se u Subotu 4.6.2016. od 11h.

frln_rad_600

U prethodnoj sedmici smo najavili niz radionica unutar projekta „Stvaranje Zajednice“ koji namjerava okupiti aktivnu zajednicu profesionalaca, preduzetnika, aktivista i kreativaca. Prva od tih radionica pod nazivom „Coworking – Šansa za Sve“ se uspješno realizovala 28.5.2016.g., pred punom salom prvog tuzlanskog Coworking prostora „BRDO“.

Radionica „ POSTANITE FREELANCER “ je naredna aktivnost ovog projekta, a ista će se održati u Subotu 4. juna 2016. u 11.00 na već navedenoj adresi „BRDO Coworka“, Kaldrma br.2, Tuzla.



Freelancing – Freelancer je slobodni, samozaposleni radnik/ca, osoba koja nije dugoročno vezana za jednog poslodavca i istovremeno može raditi za više njih. On/a se obvezuje isporučiti uslugu/proizvod klijentu u dogovorenom roku. Čim je posao završen freelancer dobija honorar za obavljen rad i prelazi na novi projekat. Freelancing se posebno proširao sa razvojem modernih tehnologija, a uspješnost pojedinca ovisi o vještinama, sposobnostima i iskustvu te osobe gdje način rada podrazumijeva samostalan i neovisan rad za klijenta. Radionica pod nazivom POSTANITE FREELANCER pojasnit će freelance pokret i trenutnu svjetsku praksu. Kroz primjere i praktičan rad dati će se upute kako postati freelancer, koje vještine/znanje su najtraženiji, koji portali najpopularniji/naprikladniji za pronalazak klijenata i plasiranje proizvoda/usluga; kako se umrežavati sa saradnicima i/ili doći do potrebne podrške, itd. Svoje freelance iskustvo i savjete će prezentirati i podijeliti nekoliko tuzlaka/nki koji već dugo vremena freelancingom obezbjeđuju svoje glavne prihode.



Živimo u vremenu kada skoro sve poslove obavljamo na računaru, skoro sve dogovore sklapamo putem interneta i upravo zbog toga, uz malo vještine i kreativnosti možete postati sam svoj zaposlenik. Iskoristite znanje i vještine i postanite freelancer. Dođite i poslušajte iskustva i savjete ljudi koji su svoje znanje iskoristili, unaprijedili i pretvorili u glavni izvor prihoda.

Način prijave je ostao isti, kao i za prethodnu radionicu. Popunite naš prijavni formular http://bit.ly/1T4zWjO, kontaktirajte nas na 062.761.331, ili pošaljite podatke na email adresu brdocowork@gmail.com. Alternativno, samo dođite u subotu, 4. Juna u 11h na lokaciji „BRDO“ Coworking Space, Kaldrma br.2 (Akifa Šeremeta br.2) http://bit.ly/23EciMl).

Čekamo vas da nastavimo Stvaranje Zajednice!

Više informacije o samom projektu i načinu kako se prijaviti možete naći na:

Projekat „Stvaranje Zajednice“ – FB page: www.fb.com/Stvaranje Zajednice

– FB event za radionicu: http://bit.ly/1Ua387L
– lokacija: Coworking Space BRDO (FB: http://fb.com/BrdoCowork , Lokacija: http://bit.ly/23EciMl)
– FB stranica projekta: http://fb.com/StvaranjeZajednice
– Informacije o projektu: http://bit.ly/24WPZUE , http://bit.ly/1TUYyaA
– Promo video: http://bit.ly/1TCNYVV , http://bit.ly/1ON9Xxl
– Prijavni formular: http://bit.ly/1T4zWjO
– Kontakt podaci: mob.062.761.331, brdocowork@gmail.com
– participacija: sve radionice_10KM ; jedna radionica – 5KM
– podržan i realizovan od strane kolektiva Cowork BRDO, Udruženja „Tuzla Uživo“ i Fondacije Tuzlanske Zajednice



 

Trackback from your site.

"Tuzla Live" Udruženje

non-governmental association

Home

Kaldrma br. 2

75000 Tuzla
Bosna i Hercegovina

info@tuzlalive.org

tel:+387 62 761 331
...

IDB: 4209360020003

Šifra djelatnosti: 80.422