• Home
  • Aktiv
  • Radionica “Coworking – Šansa Za Sve” 28.5.2016. – prijavite se !!!

Radionica “Coworking – Šansa Za Sve” 28.5.2016. – prijavite se !!!


Radionica “Coworking – Šansa Za Sve” – prijavite se na radionicu !!!Radionica organizovana od strane kolektiva prvog tuzlanskog coworking prostora „BRDO“ sa ciljem formiranja aktivne zajednice profesionalaca, kreativaca, poduzetnika i aktivista. Održava se u Subotu 28.5.2016. od 11h. Sve prijave na:

cw_rad_600

U protekloj sedmici smo najavili niz radionica koje će biti organizovane od strane kolektiva prvog tuzlanskog coworking prostora „BRDO“ sa ciljem formiranja aktivne zajednice profesionalaca, kreativaca, poduzetnika i aktivista

Prva od tih radionica je najavljena za subotu 28.maj 2016.godine. Radionica pod nazivom COWORKING – ŠANSA ZA SVE objasnit će istorijat coworkinga; vrste, prakse i trendove; prednosti koje pruža; sadržaj, članstvo, potencijale za napredak, te će učesnici odmah raditi na akumulaciji i obrađivanju zajedničkih interesnih inicijativa.Coworking – je pokret koji zagovara otvaranje coworking prostora (co+work= zajednički rad). Pored pružanja prostora i neophodne infrastrukture, coworking prostor kao svoju najsvijetliju tačku ističe rezultate povezivanja ljudi iz raznorodnih profesija (novinari, 3D animatori, enterijeristi, fotografi, dizajneri, internet preduzetnici, social network administratori, planeri, PR menadžeri, arhitekte, blogeri i mnogi drugi). Tu oni međusobno sarađuju i stvaraju aktivnu zajednicu koja pored razvoja privatnog biznisa/inicijativa gaji duh socijalnog preduzentištva.Smisao svega je pružiti sebi šansu, vjerovati u sebe, razvijati ideje, nesebično ih dijeliti s ljudima koji su stručni u oblastima koje mogu pomoći u realizaciji vaše ideje. A sve to, na jednom mjestu, u coworking space-u.

Popunite naš prijavni formular http://bit.ly/1T4zWjO, kontaktirajte nas na 062.761.331, ili pošaljite podatke na email adresu brdocowork@gmail.com za radionicu, i dođite u subotu, 28. Maja u 11h na lokaciji „BRDO“ Coworking Space, Kaldrma br.2 (Akifa Šeremeta br.2 http://bit.ly/23EciMl).

Čekamo vas! Stvorimo zajednicu!

Više informacije o samom projektu i načinu kako se prijaviti možete naći na:

Projekat „Stvaranje Zajednice“ – FB page: www.fb.com/Stvaranje Zajednice

– FB event za radionicu: http://bit.ly/1Ua387L
– lokacija: Coworking Space BRDO (FB: http://fb.com/BrdoCowork , Lokacija: http://bit.ly/23EciMl)
– FB stranica projekta: http://fb.com/StvaranjeZajednice
– Informacije o projektu: http://bit.ly/24WPZUE , http://bit.ly/1TUYyaA
– Promo video: http://bit.ly/1TCNYVV , http://bit.ly/1ON9Xxl
– Prijavni formular: http://bit.ly/1T4zWjO
– Kontakt podaci: mob.062.761.331, brdocowork@gmail.com
– participacija: sve radionice_10KM ; jedna radionica – 5KM
– podržan i realizovan od strane kolektiva Cowork BRDO, Udruženja „Tuzla Uživo“ i Fondacije Tuzlanske Zajednice 

Trackback from your site.

"Tuzla Live" Udruženje

non-governmental association

Home

Kaldrma br. 2

75000 Tuzla
Bosna i Hercegovina

info@tuzlalive.org

tel:+387 62 761 331
...

IDB: 4209360020003

Šifra djelatnosti: 80.422