• Home
  • Aktiv
  • Paletni namještaj – a zašto ne?!?

Paletni namještaj – a zašto ne?!?


Paletni namještaj možete nabaviti i u Tuzli – domaći proizvod !!!

Kada vam u sveprisutnoj besparici zatreba komad namještaja, izdržljiv, od prirodnih materijala, dugotrajan, primamljiv za oko – šta uraditi? Rješenje je – naručite paletni namještaj !!!

pal-n_600x300

Kada vam u sveprisutnoj besparici zatreba komad namještaja, koji ne mora biti ‘fine’ gradnje, ali treba da je izdržljiv, od prirodnih materijala, dugotrajan, primamljiv za oko – šta uraditi? Rješenje je – naručite paletni namještaj domaće proizvodnje.

[widgetkit id=”1″ name=”Namj_1″]

Praksa proizvodnje paletnog namještaja postoji već dugo vremena, ali iako na oko izgleda kao jednostavan i jeftin poduhvat, to je ipak zanat kao i svaki drugi i zahtjeva posjedovanje određenih vještina, znanja i iskustva. Da nije tako, svi bi sebi pravili ovakve primjerke namještaja, zar ne?

[widgetkit id=”2″ name=”Namj_2″]

Istina je da se paletni namještaj najčešće koristi na ‘otvorenom prostoru’ kao npr. u baštama, na balkonima i sl. No, namještaj od paleta se koristi i za izradu kreveta, komoda, sećija, polica tj. raznih primjeraka koji se komotno koristi i unutar dnevne/spavaće sobe, kupatila ili kuhinje. Postoje razne vrste paleta i srodnih drvenih artikala od kojih se uz malo mašte i vještine mogu napraviti mnogi ukrasni i/ili funkcionalni primjerci namještaja.

[widgetkit id=”3″ name=”Namj_3″]

Zato, nazovite jedan od ova dva broja – 062.761.331 – ili – 061.855.060 –, objasnite svoje potrebe, dogovorite se i riješite svoj problem – naručite na vrijeme i počnite uživati u komfornom paletnom namještaju !!!

 

 

Trackback from your site.

"Tuzla Live" Udruženje

non-governmental association

Home

Kaldrma br. 2

75000 Tuzla
Bosna i Hercegovina

info@tuzlalive.org

tel:+387 62 761 331
...

IDB: 4209360020003

Šifra djelatnosti: 80.422