• Home
  • Aktiv
  • Ljutko – unesite pravu egozotičnu ljutinu na vaš dnevni meni !!!

Ljutko – unesite pravu egozotičnu ljutinu na vaš dnevni meni !!!


Priča o Ljutku iliti Kako unijeti pravu egozotičnu ljutinu na vaš dnevni meni.



Ljutko je mini projekat, pokrenut od strane dvojice prijatelja, ljubitelja chili paprika. Radi se o uzgoju i prodaji chili paprika, sosova, začina…

ljutko_600

Ljutko je već drugu godinu za redom uz vas, za vas i pravi prava mala chili čuda. Sve papričice su organskog porijekla a sjeme je nabavljano iz raznih dijelova svijeta , tropskih i egzotičnih zemalja.

JOIN Facebook page: http://bit.ly/1MzSzFV

Neke od papričica koje su u ponudi:
Carolina Reaper, Trinidad Moruga Scorpion, Naga Viper, Bhut Jolokia, 7Pots Habanero, pa sve do blažih i umjerenih ljutina poput Lemon Drop, Serrana, Jalapenosa, Cherry, Fresno, Hungarian Wax, De Arbola i sličnih.

[widgetkit id=”4″ name=”Ljutko_1″]

U ponudi je preko 50 različitih sorti, 2/3 ljućih i 1/3 blažih. Za svakoga po nešto. Proizvodimo vlastiti rasad, a pored svježih papričica u ponudi je mnogo različitih proizvoda koje ste u mogućnosti naručiti i probati.
[widgetkit id=”5″ name=”Ljutko_2″]

Blago ljute, ljute, dimljene, fermentirane itd sosove, Ljuti senf, Ljuti sofra i domaci sir u maslinovom ulju sa mediteranskim zacinima, svjeze paprike, osusene citave paprike, ljute zacinesofru sir u chili ulju, chili ulje za salatu i marinadu, ljute kokice…

[widgetkit id=”6″ name=”Ljutko_3″] Preko telefona 061.881.869 i 061.283.449 možete dobiti sve dodatne informacije te naručiti Ljutko proizvode.

 

Trackback from your site.

"Tuzla Live" Udruženje

non-governmental association

Home

Kaldrma br. 2

75000 Tuzla
Bosna i Hercegovina

info@tuzlalive.org

tel:+387 62 761 331
...

IDB: 4209360020003

Šifra djelatnosti: 80.422