• Home
  • Events
  • Urban & 4 – najveći koncert karijere – ne propustite !!!

Urban & 4 – najveći koncert karijere – ne propustite !!!

URBAN & 4 – Najveći koncert karijere – ULAZNICE i PREVOZ !!!

Damir Urban i njegova Četvorka održat će u subotu, 21. februara 2015. prvi koncert u Maloj dvorani zagrebačkog Doma sportova.

urban-banner

Bez sumnje jedan od najvažnijih regionalnih glazbenika, autora i protagonista na pozornicu Doma sportova donijet će najbolje iz gotovo tri desetljeća duge i bogate karijere započete 1984. u Rijeci. Urbanov rad kronološki dijelimo na pjesme stvorene u Lauferu (1986. – 1996.) i na one s Četvorkom s kojom je u sretnoj vezi od 1996. do danas.

Prepoznatljivo ime stekao je već nakon prvog Laufer albuma, ponajviše zahvaljujući megahitovima “Budi moja voda”, “Svijet za nas” i “Lopov Jack”, nakon kojih je bend isporučio sjajne “Pustinje” s kojih je zasjao “Hej tata”. Rasformiranjem Laufera, po mnogima jednog od najvećih hrvatskih rock bendova ikad, Urban je prvo s En Faceom otpjevao “S dlana Boga pala si”, a nakon toga objavio “Otrovnu kišu”. Singlovi s tog albuma – “Astronaut”, “Nebo”, “Robot” – predstavljali su uspješno izveden zaokret u zvuku koji je do perfekcije doveo mitskim izdanjem “Žena dijete”, možda i najboljim domaćim albumom posljednjih 20-tak godina. “Black Tattoo”, “Odlučio sam da te volim”, “Mala truba”, “Samo”, “Ruke” obogatili su repertoar koji je nakon svega desetljeća aktivnog izdavanja imao impresivan popis songova. Album “Retro” iz 2004. donio je, nakon šestogodišnje diskografske pauze, veliki hit “Mjesto za mene”, nakon kojeg je 2009. usljedilo izdanje “Hello”, a 2012. i nagrađeni EP “Kundera”, prvo izdanje za Aquarius Records.

Tijekom proteklih mjeseci u eteru su se pojavili, prvo “Sutra ćemo pričati”, a 26. 11. i sjajan singl “Priđi mi bliže”, koji su predstavili novi album “Mamut”, objavljen 28. novembra. Dugoočekivanih novih 11 pjesama po prvim reakcijama spadaju u sam vrh svega što su Damir Urban, Marco Bradaschia, Sandi Bratonja, Saša Markovski i Luka Toman dosad napravili.

Koncert u Domu sportova bit će, začuđujuće, njihov prvi solo nastup u toj zagrebačkoj dvorani u koju će 21. februara ući best of set lista obožavanog ćelavog pjevača čija leđa drži fantastična Četvorka.

CIJENA PAKETA (ulaznica + prevoz) : 90 KM

CIJENA ULAZNICE : 25 KM

CIJENA PREVOZA : 70 KM
** (prevoz se realizuje/kreće prema iskazanom interesu i vraća se odmah poslije koncerta)

ULAZNICE MOŽETE KUPITI NA PRODAJNOM MJESTU:
TUZLA
„TATZOO“ Tattoo studio (Google Maps)
Zlatarska 3 (kod Kapije), 75000 Tuzla

Sva pitanja slobodno postavite preko: tel. 062-761-331 ili email: info@tuzlalive.org

Trackback from your site.

"Tuzla Live" Udruženje

non-governmental association

Home

Kaldrma br. 2

75000 Tuzla
Bosna i Hercegovina

info@tuzlalive.org

tel:+387 62 761 331
...

IDB: 4209360020003

Šifra djelatnosti: 80.422