• Home
  • Aktiv
  • „Razvijati različite kreativne vještine, prednost ili mana?“, šesto Veče Kreativnosti

„Razvijati različite kreativne vještine, prednost ili mana?“, šesto Veče Kreativnosti

„Razvijati različite kreativne vještine, prednost ili mana?“ je Online Webinar planiran za Ponedjeljak 6.7.2020 od 18h, a šesti je u nizu zacrtanih aktivnosti u okviru projekta „Kreativnost za sve“ !!!
U okviru projekta „Kreativnost Za Sve“ u Ponedjeljak 6.7.2020 od 18h održaće se šesto Veče Kreativnosti pod nazivom „Razvijati različite kreativne vještine, prednost ili mana?“ . Ovo je pretposljednje Veče Kreativnosti, a i ono će se odvijati putem Online Webinara uživo iz BRDO coworking prostora te se moze pratiti preko Facebook stranice na https://www.facebook.com/tuzla.live/live/.
Svoje radno iskustvo, savjete i poglede o tome da li je nužno ili ne razvijati različite kreativne vještine i kako ih pretočiti u uspješan mikrobiznis prezentirati će Senad Nurkanović vlasnik SKINLAB Studija i vođa FA11OUT drum’n’bass kolektiva iz Tuzle.
Potruditi ćemo se da kreiramo dinamičnu i komunikativnu atmosferu, a svi koji budu pratili Webinara će imati priliku da postave i svoja pitanja putem komentara na Facebook stranici
Prijavu za webinar se može izvršiti putem linka, poslije čega ćete emailom dobiti link za pristup Webinaru, a link za webinar imate i ovdje.
Nastavimo druženje u okviru i ove Večeri kreativnosti!.
O projektu:
Cilj projekta „Kreativnost Za Sve“ je da mlade u Tuzli i Nišu, koji žele da čuju više o kreativnim industrijama i naprednim tehnologijama, osnaži kroz seriju edukacija i da pruži podršku Startapovima kroz mentorske sesije. Prvi korak u okviru projekta jeste organizacija Večeri kretivnosti. U narednom periodu biće organizovano 7 tematski podijeljenih Večeri kreativnosti.
Kreativnost za sve sprovodi se u partnerstvu sa Deli prostorom iz Niša (Srbija), a zahvaljujući podršci Beogradske otvorene škole u okviru projekta WeB4YES finansiranog od strane Evropske Unije.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Trackback from your site.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

"Tuzla Live" Udruženje

non-governmental association

Home

Kaldrma br. 2

75000 Tuzla
Bosna i Hercegovina

info@tuzlalive.org

tel:+387 62 761 331
...

IDB: 4209360020003

Šifra djelatnosti: 80.422