• Home
  • Aktiv
  • „Kreativnost ili poslovnost, šta je bitnije?“ – peto Veče Kreativnosti

„Kreativnost ili poslovnost, šta je bitnije?“ – peto Veče Kreativnosti

„Kreativnost ili poslovnost, šta je bitnije?“ je Online Webinar planiran za Četvrtak 25.06.2020 od 18h, a peti je u nizu zacrtanih aktivnosti u okviru projekta „Kreativnost za sve“ !!!
U okviru projekta „Kreativnost Za Sve“ u Četvrtak 25.06.2020. od 18h u održaće se peto Veče Kreativnosti pod nazivom „Kreativnost ili poslovnost, šta je bitnije?“ . Projekat se nastavlja poslije višemjesečne pauze prouzrokovane COVID pandemijom i zbog toga će se ovo, kao i preostala dva predavanja, odvijati putem Online Webinara na Facebook stranici BRDO coworking prostora.
Svoje iskustvo, savjete i poglede o tome kako osmisliti i razviti kreativan mikrobiznis prezentirati će Edina Veladžić Barba Romero, vlasnica PIAF Vintage Shop i Emina Bajramović vlasnica MELETH Creations.
Naravno i ovoga puta ćemo se potruditi kreairati jednu dinamičnu i komunikativnu atmosferu, a svi učesnici Webinara će imati priliku da postave i svoja pitanja!
Prijavu za webinar se može izvršiti putem linka, poslije čega ćete emailom dobiti link za pristup Webinaru, a link za webinar imate i ovdje.
Nastavimo druženje u okviru i ove Večeri kreativnosti!.
O projektu:
Cilj projekta „Kreativnost Za Sve“ je da mlade u Tuzli i Nišu, koji žele da čuju više o kreativnim industrijama i naprednim tehnologijama, osnaži kroz seriju edukacija i da pruži podršku Startapovima kroz mentorske sesije. Prvi korak u okviru projekta jeste organizacija Večeri kretivnosti. U narednom periodu biće organizovano 7 tematski podijeljenih Večeri kreativnosti.
Kreativnost za sve sprovodi se u partnerstvu sa Deli prostorom iz Niša (Srbija), a zahvaljujući podršci Beogradske otvorene škole u okviru projekta WeB4YES finansiranog od strane Evropske Unije.

Trackback from your site.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

"Tuzla Live" Udruženje

non-governmental association

Home

Kaldrma br. 2

75000 Tuzla
Bosna i Hercegovina

info@tuzlalive.org

tel:+387 62 761 331
...

IDB: 4209360020003

Šifra djelatnosti: 80.422