• Home
  • Aktiv
  • Glasajte za projekte “Urbane Bašte” i “Digitalni Alati za sve Generacije”

Glasajte za projekte “Urbane Bašte” i “Digitalni Alati za sve Generacije”

Glasajte za dva omladinska projekta “URBANE BAŠTE” i “DIGITALNI ALATI ZA SVE GENERACIJE”, planirana za implementaciju u Tuzli. Rok za glasanje je Četvrtak 14.5.2020. u 14h, a potrebna vam je email adresa i broj mobitela da ga obavite !!!
Glasajte za dva omladinska projekta “URBANE BAŠTE” i “DIGITALNI ALATI ZA SVE GENERACIJE”, planirana za implementaciju u Tuzli. Rok za glasanje je Četvrtak 14.5.2020. u 14h, a potrebna vam je email adresa i broj mobitela da ga obavite. Projekti će omogućiti da se nabavi oprema i materijali potrebni za ove i buduće projekte.
Uputstvo kako se registruje i glasa nažite ovdje (http://bit.ly/LonGlas), a onda dajte glas na ovom linku (http://bit.ly/GlasPr) i glasajte za projekte pod naslovima: “URBANE BAŠTE” i “DIGITALNI ALATI ZA SVE GENERACIJE”. Svako sa mobilnim telefonom i email adresom, iz bilo koje zemlje, može da daa svoj glas.
Hvala unaprijed na trudu i glasu i proslijedite ovu vijest rodbini i prijateljima. Idemo glasati 🙂 !!!
Please vote for two youth project “URBANE BAŠTE” i “DIGITALNI ALATI ZA SVE GENERACIJE”. Everyone with an email address and mobile number can cast a vote. Here you can find info on how to vote (https://bit.ly/LonGlas), a on this link please cast your vote (https://bit.ly/GlasPr) for projects titled: “URBANE BAŠTE” i “DIGITALNI ALATI ZA SVE GENERACIJE”.
Thank you in advance and please pass on your vote to your friends and relatives, their vote is needed too. 🙂

Tags: , , , , , , , , ,

Trackback from your site.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

"Tuzla Live" Udruženje

non-governmental association

Home

Kaldrma br. 2

75000 Tuzla
Bosna i Hercegovina

info@tuzlalive.org

tel:+387 62 761 331
...

IDB: 4209360020003

Šifra djelatnosti: 80.422