• Home
  • Aktiv
  • 4. industrijska revolucija – regionalne perspektive [KREATIVNOST ZA SVE]

4. industrijska revolucija – regionalne perspektive [KREATIVNOST ZA SVE]

„4. industrijska revolucija – regionalne perspektive“ je događaj planiran za Srijedu 19.02.2020 od 18h u BRDO coworking prostoru, a treći je u nizu zacrtanih aktivnosti u okviru projekta „Kreativnost za sve“ !!!
U okviru projekta „Kreativnost Za Sve“ u Srijedu 19.02.2020. od 18h u BRDO coworking prostoru održaće se treće Veče Kreativnosti pod nazivom „4. industrijska revolucija – regionalne perspektive“. Svoje iskustvo, savjete i poglede o tome koje mogućnosti pruža 4. industrijska revolucija i kakve su regionalne perspektive razvoja i zapošljavanja u istoj, prenosi nam gospodin Senad Karić iz uspješne IT kompanije H&H Inc.
Ulaz je besplatan uz prijavu putem linka.
Dođite da razgovaramo i družimo se u okviru i ove Večeri kreativnosti!.
O projektu:
Cilj projekta „Kreativnost Za Sve“ je da mlade u Tuzli i Nišu, koji žele da čuju više o kreativnim industrijama i naprednim tehnologijama, osnaži kroz seriju edukacija i da pruži podršku Startapovima kroz mentorske sesije. Prvi korak u okviru projekta jeste organizacija Večeri kretivnosti. U narednom periodu biće organizovano 7 tematski podijeljenih Večeri kreativnosti.
Kreativnost za sve sprovodi se u partnerstvu sa Deli prostorom iz Niša (Srbija), a zahvaljujući podršci Beogradske otvorene škole u okviru projekta WeB4YES finansiranog od strane Evropske Unije.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Trackback from your site.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

"Tuzla Live" Udruženje

non-governmental association

Home

Kaldrma br. 2

75000 Tuzla
Bosna i Hercegovina

info@tuzlalive.org

tel:+387 62 761 331
...

IDB: 4209360020003

Šifra djelatnosti: 80.422